06-11-06

"WE PHONE HOME"

Op een volgend pleintje ontdekken we een kiosk die - afgezien van een assortiment geestrijk en ander verfrissend vocht - eveneens ansichtkaartjes verkoopt en intercontinentaal telefoonverkeer aanbiedt... onze ervaring in het internetcafé van het havenstadje Palmeira indachtig (waar we voor drie minuten bellen vlotweg 20€ werden lichter gemaakt), vraag ik nu vooraf naar de kostprijs van een gesprek... dat blijkt voor een drietal minuutjes 2 euro te wezen... we zijn dus een paar dagen geleden effectief in de zak gezet... met medewerking van de gids van Barracuda Tours.... ik wist het ... ik wist het...tommetoch...

"moge hijzelf, zijn partner, zijn kinderen en... kortom al de zijnen, voor minstens 3 dagen getroffen worden door hevige krampen, buikloop, zware nausea en een snotvalling erbovenop... en géén wc-papier bij de hand!...  de vorte bedrieger..." 

Terwijl ik mij even verlies in onkiese gedachten van wraak en vergelding, besluit Martinneke prompt een telefoontje met het thuisfront te plegen!

CVE648

 

12:59 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.